O nama

D Cosmetics

Kvalitet bez konkurencije

 

14. Februara 2012 smo osnovali D Cosmetics, kao distributera francuske profesionalne kozmetike Ericson Laboratoire

Znanje i iskustvo koje smo uložili u osnivanje firme, od samog početka je vodio u smeru da profesionalnim prisustvom, ličnim odnosom sa klijentima i stalnom edukacijom možemo tržištu ponuditi više od same prodaje i distribucije kozmetičkih proizvoda.

Kozmetika nije nešto čemu krajnji korisnici olako pristupaju. Ona vam pomaže da održite lepotu, mladalački izgled, i na kraju krajeva, da tretirate stanja kože koja mogu imati veliki uticaj na izgled, ali i na samopouzdanje i osećaj žene. Još od prvih dana, kvalitet je nešto što nas je vodilo u izboru proizvođača čije ćemo proizvode nuditi. Istraživanje, razvoj, noviteti, odnos i kvalitet aktivnih sastojaka… sve to utiče na rezultate kozmetičkog proizvoda.

Drugi, za nas jako važan element je profesionalan pristup našim klijentima. Stalnim kontaktom, edukacijom, savetovanjem trudimo se da našim saradnicima ponudimo proizvode koji će njihov posao učiniti efikasnijim, kvalitetnijim i prepoznatljivim. Uspeh naših korisnika smo uvek smatrali i našim ličnim uspehom. Nismo se bavili konkurencijom, ko je bolji, ko više prodaje, već samo šta mi kao profesionalci možemo da ponudimo i kako možemo da pomognemo našim klijentima da napreduju, rastu i postanu prepoznatljivi u svetu estetike i poslu lepote. Tako je i nastao naš moto: Kvalitet, bez konkurencije!.

Naša vizija

Lepota na velika vrata

Pružićemo najbolje i najkvalitetnije iz sveta kozmetike našim kupcima, kako bi oni svojim klijentima pružili samo najkvalitetniju uslugu i vidljive rezultate. Dovodimo lepotu na velika vrata.

Naša misija

Partnerstvo za uspeh

Partnerskim odnosom, stalnom edukacijom i uvođenjem noviteta u svet kozmetike, naš cilj je da ponudimo ne samo tretmane, već i znanje i podršku svim našim klijentima.

Brendovi?

Tehničko znanje povezano sa dokazanom efikasnošću omogućava jedinstveno iskustvo unutar estetskih salona koje se može proširiti kod kuće uz kozmetičke tretmane Ericson Laboratoire. Veliki uspeh brenda širom sveta svedoči o vanvremenskoj izvrsnosti njegovog pristupa. Sada dostupan u Francuskoj u 450 salona za estetsku negu i međunarodno u više od 6000 salona u 50 zemalja, brend nastavlja da inspiriše odanu publiku.

Juliette Armand je osnovana 1992. godine, kada su hemičari Ioulia Armagou i Michalis Papaefstratiou odlučili da se uključe u industriju lepote, da istražuju nove formule i da predstave svoje lične vrednosti laboratorijama. Tako je nastala Juliette Armand, The Personal Professional Skincare, kreirati inovativnu kozmetiku, zasnovanu na naučnim istraživanjima.

Brend Juliette Armand i serije Elements, Skin Boosters, Sunfilm i Ameson zauzeli su snažnu poziciju u kozmetičkim centrima i već su prisutni u više od 40 zemalja širom sveta.

Više od jednog veka, Academie Groupe svoje iskustvo stavlja u službu lepote. Porodični biznis, naslednik duge tradicije izvrsnosti i veoma vezan za 100% francusku proizvodnju, duša brenda se prenosi sa generacije na generaciju.

Tako duga istorija je izuzetna, iako joj je teško tačno ući u trag. Tako smo pronašli tragove prisustva u Moskvi (Rusija) od 1912. godine, najkasnije do februara 2020. godine, kada smo proslavili 130. godišnjicu sa našim lokalnim partnerom koji je pronašao izuzetan dokument u Nacionalnoj biblioteci Sankt Peterburga. Godine 1934. već smo uspostavili depoe i filijale u većini većih evropskih gradova tog vremena, a naš uticaj segao je čak do Tokija, Santjaga de Čilea ili Rio de Žaneira.

Danas možemo biti ponosni što se smatramo međunarodnom grupom zastupljenom u više od šezdeset zemalja širom sveta.

Naša misija je da budemo brend od najvećeg poverenja u personalizovanoj nezi kože zasnovanoj na neinvazivnoj tehnologiji rešenja za kućnu upotrebu, za kozmetičare i za edukatore u školama lepote.

Naš jedinstveni holistički pristup vellnessu je usredsređen na sedam elemenata koji, kada se kombinuju, pomoći ženama da prirodno poboljšaju svoju lepotu iznutra i spolja.

Upoznajte MyoLift™ QT?

„MyoLift™ QT je aparat za kućne tretmane mikrostrujom. Ovo je potpuno bezbolan i neinvazivan način zatezanja, liftinga i anti-age tretmana lica sa profesionalnim rezultatima. MyoLift™ QT je Vaš novi trener za mišiće lica“